Google Maps ennakoi kuntaliitokset

Kun laitoin Google Mapsiin hakusanaksi Hattulan kunnanvirasto, kartta avautui iloisesti Hämeenlinnasta. Nuoli sojotti Raatihuoneenkadulla  Hattulan kunnanvirasto on siis Googlen mukaan siirretty Hämeenlinnan kaupungintalolle, kun osoitteeksi ilmoitettiin Hämeenlinnan kaupunki, Raatihuoneenkatu 9, 13100 Hämeenlinna, Suomi.

Hakusanoilla ”Janakkalan kunnan virasto, Juttilantie” samainen karttaohjelma tietää kertoa ”Janakkalan kunnan virasto, Juttilantie lähellä kohdetta Juttilantie 1, Hämeenlinna, Suomi.” Kartalla ohjelma kertoo Janakkalan kunnanviraston sijaitsevan osoitteessa Juttilantie 1, 14200, Suomi. Nuoli sojottaa kartassa kuitenkin oikeassa kohdassa.
  
Toistaessani Hattulan kunnanviraston haun Googlemaps löysi jo kyllä Hattulankin. Nyt Hattulan kunnanvirasto sijaitsee osoitteessa Parolantie 42, 13720, Suomi. Nuoli on oikeassa kohdassa kartalla.
  
Google siis selvästi ennakoi ainakin Hattulan kuntaliitoksen.      

Jätä kommentti

css.php