Kirjoitteluni vähenee

Hyvät lukijat,

Perustin aikanaan Hattulan Hyväksi blogin kirjoittaakseni näkemyksiäni kotikuntani kunnallispolitiikasta. Olin blogia aloittaessani valtuutettu ja perusturvalautakunnan jäsen. Minulle jäi aika suuri aihealue kunnanhallituksen käsittelemiä asioita, joista saatoin ”rivivaltuutettuna” lausua oman näkemykseni. Minun oli mahdollista olla myös eri mieltä kunnan johtavien luottamushenkilöitten kanssa.

Ryhmäni on esittänyt minua kunnanhallitukseen ja sen puheenjohtajaksi. Valtuusto on vahvistanut valinnan. Tämä rajoittaa voimakkaasti mahdollisuuksiani kirjoittaa Hattulan tai seudun kunnallispolitiikasta. Vaikka yrittäisin kirjoittaa yksityishenkilönä, se kuitenkin helposti tulkittaisiin kunnan linjaksi.

Kunnanhallituksessa saan tietooni myös asioita, joita käsittelyn siinä vaiheessa ei voida käsitellä julkisesti. Kunnanhallituksen ulkopuolinen blogisti voi käsitellä niitäkin asioita, joista ”kylällä keskustellaan”.

Blogikirjoitteluni kunnallis- ja seutupolitiikasta tulee siis vähentymään. Valtakunnan politiikkaa voin käsitellä vapaasti. Luottamushenkilöasemani ei estä minua käsittelemästä myöskään muita kiinnostavia aiheita, mm. harrastuksiani. Tulen siis jatkossa kirjoittamaan entistä harvemmin.

Uusi aihealue, ehkä jopa uusi blogi, on pohdinnassa. Saa nähdä toteutuuko…..

Hyvää kevättä!

8 kommenttia artikkeliin “Kirjoitteluni vähenee”
 1. avatar riitta nyqvist sanoo:

  Kiitos Kari blogeistasi!
  Olet herrasmies-suosikkini Kokoomus-listallani Sepon lisäksi.
  Politiikaan kaipaan kaltaisiasi selkärankaisia.
  Riitta

 2. avatar Seppo sanoo:

  Labor impropus omnia vincit. Lopultakin.
  Voimia ja paljon onnea vastuulliseen tehtävääsi;Hattulan hyväksi.

 3. avatar Esa Lehtinen sanoo:

  Terve Kari!

  Onnea konsultti-kollegalle haastavaan tehtävään! Pääset tehtävääsi juuri haastavaan aikaan, kun suomalaisia kuntia puoliväkisin/väkisin yhdistellään toisiinsa. Uskon, että ”hanskaat” vaativassa tehtävässäsi.

  t. Esa L.

 4. avatar Heikki.Koskela sanoo:

  Moro Kari!
  Onnittelut vielä kerran!
  Sinulla on taito kuunnella hermostumatta muunkinlaisia mielipiteitä kuin omasi.
  Naapurista seuranneena teillä kannattaisi panostaa nuorisotyöhön.
  Aikoinaan Kalvolassa meillä oli nuoriso- ja liikuntatoimessa neljä täyspäiväistä työntekijää. Nuppilukua ajatellen se tarkoittaisi 10 työntekijää Hattulassa. Tämä tuntuu kovalta kuluerältä, mutta aika hyvin nuoriso opastettiin elämän alkuun. Nyt tietenkin asiat ovat toisin.
  Menestystä työllesi t. Hessu K.

 5. avatar Kari Ventola sanoo:

  Lämmin kiitos kaikille onnitteluista ja kannustuksesta.

  Kari

 6. avatar Seppo sanoo:

  Hattula myi edellisen ja sitä edellisen kh:n aikana pois useita 50-75 t.€ hintaisia asunto-osakkeita ja osti uudesta, paikkakunnan kalleimmasta, talosta tilalle pienempiä asuntoja 4kpl hintaan n.135 t.€. Ja tässä lehdessä olleen P. Pietilän kirjoituksen mukaan optio vielä rakentamattomasta talostakin on kai 4 uutta osaketta. Voisiko ne peruuttaa vielä jotenkin? Halvempiakin on myytävänä ”pilvin pimein”. Et voi tätä kommentoida. asemasi vuoksi. Mutta ottakaa uusi kh opiksi.

 7. avatar Seppo sanoo:

  Sari Oksalan juttuun ”vanhempien halveeraamista” kannattaa tutustua niin ymmärtää otsikosta enemmän.

 8. avatar Seppo sanoo:

  KIITOS SARI OKSALA: Kommenttisi on aivan oikea;ikävistä asioista juuri pitääkin keskustella. Samoin keskeneräisistä. Ja myös tiedottaa. Toivoin, oletin ja luulinkin että salailu loppuisi vaaleihin, muttä mitä vielä…
  Kävi päinvastoin.
  Hyvää jatkoa omaksumallesi linjalle.

Jätä kommentti

css.php